Recent toegevoegd
Sluiten
Geen producten gevonden...

FrauGruber TTO

€15,00
FrauGruber komt langs voor een Tap Takeover! Deze helden nemen onze taps over. Scroll een stukje naar beneden voor meer info.

Zaterdag 3 december komt een van onze favoriete brouwerijen langs voor een tap takeover. De helden van FrauGruber komen uit Duitsland deze kant op.

FrauGruber staat al ruim 3 jaar in Hoptimaal en is vanaf dag één een favoriet geweest. Niet alleen bij ons, maar ook bij jullie. We hebben maar weinig brouwerijen die zo lang, zo constant en zo goed verkopen. Met reden natuurlijk, want de bieren zijn altijd fantastisch!

Ze staat bekend om hun mega juicy, fruitige en geniaal gebalanceerde IPA's. Verwacht dan ook een mooie lading van hun IPA's op de tap. 

Muntjes

Je krijgt voor €15 aan muntjes bij entree. Daarna ben je uiteraard vrij om bij te kopen hoeveel je wilt. De exacte waarde bepalen we als we de definitieve prijzen van de fusten hebben. Het zal in ieder geval altijd in jullie voordeel vallen.

Praktische informatie

  • We beginnen zaterdag 3 december om 15.00 uur en eindigen de avond om 01.00 uur.
  • Laat je orderbevestiging zien bij binnenkomst. Je hoeft geen fysieke kaartjes te komen halen.
  • We werken met een beperkte kaart. Onze burger, fried chicken burger en de fish 'n chips + een uitgebreide borrelkaart.
No reviews found...
Online bestellen
Taal