Recent toegevoegd
Sluiten
Geen producten gevonden...

Fuerst Wiacek TTO

€15,00
De eerste Tap Takeover na de lockdown is een feit. Onze Duitse vrienden van Fuerst Wiacek komen naar Tjaps! Scroll een stukje naar beneden voor meer info.

Een van de redenen waarom ik Tjaps zo graag wilde starten is zodat we de tofste brouwerijen ter wereld kunnen uitnodigen voor Tap Takeovers. Fuerst Wiacek hoort wat mij betreft zeker op die lijst. Zij waren de 2e brouwerij ooit die op onze Growler werd aangesloten bij Hoptimaal. Nu zijn ze de 2e brouwerij die komen voor een Tap Takeover bij Tjaps. Dat kan geen toeval zijn. 

Fuerst Wiacek heeft sinds kort een eigen super moderne brouwerij in Berlijn. Daar brouwen ze voornamelijk waanzinnige IPA's. Maar ze zijn ook niet vies van een toffe sour, dikke stout of een mooie lager. Daar krijgen wij 25 maart een mooie selectie van. 

Muntjes

Je krijgt voor €15 aan muntjes bij entree. Daarna ben je uiteraard vrij om bij te kopen hoeveel je wilt. De exacte waarde bepalen we als we de definitieve prijzen van de fusten hebben. Het zal in ieder geval altijd in jullie voordeel vallen.

Praktische informatie

  • We beginnen vrijdag 25 maart om 15.00 uur en eindigen de avond om 01.00 uur.
  • Om 150 mensen kwijt te kunnen zullen er niet veel zitplaatsen zijn.
  • We werken met een beperkte kaart. Onze burger en de fish 'n chips + een uitgebreide borrelkaart.
No reviews found...
Online bestellen
Taal