Recent toegevoegd
Sluiten
Geen producten gevonden...

Lobik & Polly's TTO

€15,00
Lobik & Polly's komen langs voor een Tap Takeover! Deze twee toppers nemen onze 15 taps over. Scroll een stukje naar beneden voor meer info.

In mei hebben wij niet 1, maar 2 brouwerijen te gast. De helden van Lobik komen uit Slovenië deze kant op. En alsof dat nog niet genoeg was, komen ze samen met Polly's. Een brouwerij die bij iedere IPA liefhebber wel bekend is.

Lobik is een vrij kleine brouwerij, maar eentje waarvan wij al 3 jaar met enige regelmaat blikken mogen ontvangen. Een brouwerij naar ons hart. Want naast waanzinnig bier, zijn de woordgrappen op de blikken misschien wel slechter dan die van ons.

En dan Polly's. Een brouwerij waar wij en jullie nog steeds verliefd op zijn. Vanaf het eerste moment was het meteen raak. Dus ik kan niet anders zeggen dan dat ik mega trots ben dat ze komen! 

Muntjes

Je krijgt voor €15 aan muntjes bij entree. Daarna ben je uiteraard vrij om bij te kopen hoeveel je wilt. De exacte waarde bepalen we als we de definitieve prijzen van de fusten hebben. Het zal in ieder geval altijd in jullie voordeel vallen.

Praktische informatie

  • We beginnen zaterdag 14 mei om 15.00 uur en eindigen de avond om 01.00 uur.
  • Om 150 mensen kwijt te kunnen zullen er niet veel zitplaatsen zijn.
  • We werken met een beperkte kaart. Onze burger, fried chicken burger en de fish 'n chips + een uitgebreide borrelkaart.
No reviews found...
Online bestellen
Taal