Recent toegevoegd
Sluiten
Geen producten gevonden...

North TTO

€15,00
North Brewing Co. komt langs voor een Tap Takeover! Deze Engelse legendes nemen onze 15 taps over. Scroll een stukje naar beneden voor meer info.

Nog geen maand na de Tap Takeover van Fuerst Wiacek is 15 april North Brewing Co. al aan de beurt. Begonnen als de eerste craftbeer bar in Engeland, uitgegroeid tot één van Europa's beste brouwerijen.

Die craftbeer bar bestaat nog steeds en vind je in Leeds. Het idee voor Tjaps is ontstaan uit een tripje naar Engeland en je raad het al, één van onze stops was bij North. 

Toen ik de vraag kreeg of North langs kon komen, geloofde ik niet wat ik las. Dus meer dan trots kan ik jullie aanraden om tickets te kopen, want we gaan er een feestje van maken!

Muntjes

Je krijgt voor €15 aan muntjes bij entree. Daarna ben je uiteraard vrij om bij te kopen hoeveel je wilt. De exacte waarde bepalen we als we de definitieve prijzen van de fusten hebben. Het zal in ieder geval altijd in jullie voordeel vallen.

Praktische informatie

  • We beginnen vrijdag 15 april om 15.00 uur en eindigen de avond om 01.00 uur.
  • Om 150 mensen kwijt te kunnen zullen er niet veel zitplaatsen zijn.
  • We werken met een beperkte kaart. Onze burger, fried chicken burger en de fish 'n chips + een uitgebreide borrelkaart.
No reviews found...
Online bestellen
Taal