Recent toegevoegd
Sluiten
Geen producten gevonden...

Tjapskaart

€250,00
Koop een Tjapskaart voor €250 en krijg voor €275 aan korting. Voor meer informatie scrol naar beneden. Verkoop van Tjapskaarten is gestopt.

We verkopen stempelkaarten, Tjapskaarten, ter waarde van €250. Je kunt er 1 of meerdere aanschaffen. Tjapskaarten zijn goed voor €275 aan korting, dus 10% rendement. Je krijgt met je Tjapskaart €2,50 korting per €25 die je uitgeeft in de winkel of in de horeca.

Afspraken

  • De kaarten hebben geen verloopdatum en je hoeft er niet elke week gebruik van te maken.
  • Per €25 die je uitgeeft in de winkel of in de horeca kan je één stempel gebruiken. Elke stempel is €2,50 waard.
  • Elke Tjapskaart heeft 110 stempels.
  • Je kunt je Tjapskaart(en) op komen halen in de winkel als we ons Crowdfund doel hebben bereikt. Je krijgt een mail als ze klaar liggen.

Voorbeeld

Als je in de winkel voor €56,35 aan bier koopt, kan je 2 stempels gebruiken. Elke stempel is €2,50 waard, dus dan krijg je €5 korting. Je rekent dan dus €51,35 af.

Koop je voor €25 bier in de winkel kan je 1 stempel gebruiken voor €2,50 korting. Dan reken je €22,50 af. Kom je diezelfde week met vrienden gezellig een hapje eten en een biertje drinken in de horeca. En jullie rekenen €110 af. Dan kan je weer 4 stempels gebruiken en krijg je €10 korting. Dan reken je dus €100 af. Zo bespaar je die week €12,50.

Wanneer krijg ik mijn kaart?

De Tjapskaarten worden uitgereikt op het moment dat wij ons doel hebben bereikt. Je kunt ze dus al gebruiken in de winkel voordat de horeca opent. 

Vragen?

Heb je vragen of opmerkingen, ik hoor het graag. Stuur een mail naar [email protected] en ik kom zo snel mogelijk bij je terug met een antwoord.

No reviews found...
Online bestellen
Taal