Type and press Enter.

Agenda

Agenda & Sport

Wil je de Formule 1 kijken, voetbal, wielrennen of wat anders? Het kan allemaal! Reserveer een tafel en zet in de opmerkingen waar je voor komt. Dan zorgen wij voor een plek met goed zicht op onze schermen.

EK BIJ TJAPS

Wij zenden sowieso alle wedstrijden van het Nederlands elftal uit. Andere wedstrijden kijken? Tijdens onze openingstijden kunnen wij alles uitzenden. Vraag er gerust naar.

PRIZM Tap Takeover
6 SEPTEMBER | 13:00

Vrijdag 6 september komen de Franse brouwers van PRIZM op bezoek voor een Tap Takeover. Dikke hazy IPA’s, fruitige sours en mooie volle stouts staan op het menu.

Taphorst – Summer of ’25 | Bierfestival
20 & 21 JUNI | 13:00

De zomereditie van ons bierfestival is 20 & 21 juni! Het plein komt weer vol met allemaal kraampjes met bier en eten. Onze vrienden: De Sinner Spinners komen weer heerlijke vinyl plaatjes draaien en er zullen 2 specials gereleased worden op het festival.

Cocktail- & wijnbar
Dit jaar is er meer dan bier! Voor iedereen wat lekkers tijdens Taphorst Summer of ’25. Deze editie voegen wij ook een uitgebreide cocktail, mocktail en wijnbar toe. Dus geen bierdrinker? Kom gerust genieten van het heerlijke sfeertje onder het genot van een ander drankje.